EURO 2020 B Grubu'nda oynanan Danimarka-Finlandiya maçının 43. dakikasında fenalaşarak yerde kalan Christian Eriksen tüm dünyayı korkutmuştu. Sağlık ekiplerinin kalp masajıyla hayata döndürdüğü Eriksen için kötü haberi spor kardiyoloji profesörü Sanjay Sharma verdi. Sharma, Eriksen'in kariyerine devam etmesinin tehlikeli olduğunu, izin verecek doktorun büyük risk alacağını belirtti.
Ünlü futbolcu Christian Eriksen, EURO 2020 D Grubu'nda oynanan Danimarka-Finlandiya maçının 45. dakikasında bir anda fenalaşarak yere yığılmıştı. Kalp krizi geçirdiğinden şüphelenilen 29 yaşındaki oyuncu sağlık ekiplerinin başarılı müdahalesiyle hayata döndürülmüştü. Durumunun stabil olduğu açıklanan ve hastanede olan Eriksen daha sonra takım arkadaşlarını arayarak maça devam etmelerini istemişti.
"HİÇBİR DOKTOR İZİN VERMEYECEK"İngiliz ulusal haber ajansı PA'ya konuşan spor kardiyoloji profesörü Sharma, "Hiçbir tıp doktoru Eriksen'in tekrar futbol oynamasına izin vermeyecek.
Yorumlar